Tømrermester Kolberg AS

Priser

Vi ser på oss selv som gode i planleggingsfasen. Dermed kan vi være forutsigbare ift estimatene – dette er like viktig for oss som entreprenør, som det er for kundene våre. Vi baserer våre priser på godt og solid håndverk, kvalitetsprodukter og garantier. Vi ser gjerne at kunden sover godt om natten under byggeperioden – men kanskje aller viktigst at de sover godt når arbeidet er over. Vi lever av gode referanser!

Vi er en bygg og tømrermester bedrift bestående av 15 fast ansatte, derav 2-3 i administrasjonen og resten fordelt i produksjhall og div prosjekter . Vi er innovative med en solid forankring i stolte bygg og Tømrer tradisjoner.

Vi er en av Norges mest innovative Tømrer bedrift med egen topp moderne element linje innendørs i vår egen produksjonshall . Vi har også store telt som vi kan heise over bygg forankret ned i våre egne stilaser. Vi har alt av tenkelig utstyr samt høy kompetanse blant våre Tømrere for å levere et godt og solid bygg med garantier. Vi bruker dessuten kun kjente kvdlitetsprodukter i våre bygg.

Vi benytter kjente dataprogrammer som Holte og Byggdata for å sikre alle parter ved prising, kvalitetssikring , HMS, internkontrol og andre nødvendige dokumentstyrte behov.

Vi er en bygg og tømrermester bedrift med alle nødvendige sertifikater og godkjenninger.

  • Mester bedrift
  • Sentral godkjent
  • Våtroms sertifikat
  • Godkjent lærling bedrift
  • Teknisk fagskole for byggfag
  • Byggmesterforbundet
  • Bruker av SINTEF
Vi samarbeider tett med Statiker / ingeniører, arkitekter, murer, malere, rørleggere , elektrikere, maskinentreprenører, betongfag, stålleverandør, møbelsnekker , Maxbo, Hunton, icopal , Taktekker og Blikkenslager , peis og pipeleverandør.
 
Vi kan ta deler av jobben eller fungere som totalentreprenør. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt. Du har drømmen vi har kunnskapen for å virkeliggjøre den.

Kontor/modulfabrikk

1340 Skui

+47 936 77 771

Salg/tilbud

Kristoffer Koi

Salg/tilbud

+47 413 58 815

Adminstrasjon

Fredrik Kolberg

Daglig leder

+47 936 77 771

Karoline Røsholdt

Administrasjonssjef

+47 938 26 912